ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 14 de febrer del 2009

ATLETESVNG - NOTÍCIES DE LA SETMANA

Dissabte passat, els atletes de pista del Club Esportiu Vilanova i altres atletes de la comarca adscrits a altres clubs van disputar el Campionat de Catalunya de veterans al pabelló de pista cobert de Vilafranca del Penedés. En total van ser 8 les medalles aconseguides totes d'or.

Blanca Albà i Joan Ruiz guanyar en la modalitat de llançament de pes.

El sitgetà Jordi Ballesteros va ser el guanyador en 3.000 metres.

Marcus Skeete va guanyar les proves de velocitat de 200 i 400 metres en la categoria de veterans +40.

Diego Aldrey també va aconseguir 2 medalles d'or en les proves de 60 i 200m respectivament.

Albert Pascual va guanyar també en 3.000 metres, on va imposar un ritme molt tàctic des del primer moment, en aquesta mateixa prova, Pau Bundó i Benet Nogales van ser setens en +35 i +40.

Pel que fa als mes jovenets fins a 20 atletes d'entre 5 i 12 anys van disputar el Cross Escolar del Consell on van destacar les marques de Nil Baños, Julien Cattin i Rubén Martínez que van aconseguir el registre necessari pel Campionat de Catalunya.

Mercè Guerra va ser vuitena al Campionat de Catalunya de Cros de Canovelles.

Catalin Rusu va entrar 15è al Open Cros de Sant Pau. En aquesta prova el guanyador va ser Xevi Guinovart per sisena vegada consecutiva, per davant de Javi Sánchez (millor veterà). El company Julio Merino que ve en algun dels nostres entrenaments es va imposar en la categoria +50 i Jordi Martínez va ser el millor ribetà. En categoria femenina va guanyar Maria Montanyans seguida de Raquel García.

Us recordem que del nostre col·lectiu també van participar en Candi Canales, Jordi López i Juan Carlos de la Rubia.

Demà tenim 2 propostes d'entrenament i la Mitjà de Gavà!. Com en diu en Bufal Salut i Potes a tots allà on aneu.




1 comentari:

Lo Búfal ha dit...

En aquests moments estic estirant una mica. Finalment he fet ruta amb el Xalo, el Diego i en Toni. El meu temps des de que m'he ajuntat amb ells a Cubelles ha estat d'1:41 per fer 19,900 m. Ritme mitjà de 5'04, molt bé!
Ells hauran arribat als 30 km's.
Salut i potes!