ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 1 de febrer del 2009

ATLETESVNG - ENTRENAMENT 1 DE FEBRER

Hola Companys,

Avui novament hem superat el rècord de participació de la setmana passada i un total de 25 atletes s'han aplegat a la convocatòria d'aquest matí.

D'esquerra dreta fila d'abaix tenim en Carles Escofet, company nou, en Carles Martínez, la Pili Guallar, en Guillem Font, en Stanislav (el company txec que prepara la marató de Sables), en Juan Carlos de la Rubia, en Manolo "nuclear", en José (també company nou que ha vingut a viure a Vilanova fa 1 mes i mig), i en Jord López.

D'esquerra a dreta fila de dalt tenim en Carles Aguilar, en Pere Anton, en Xalo, en Vicent, en Medel, en Ricard Muntaner, l'Óscar, en Ramon de Xterra, en Manel Tintoré, en Xavier Martínez, en Toni Gordo, en Joan Salvador, en Javier i en Txema Làsquibar.

Pel que fa a l'entrenament hem surtit a un rime viu des de bon principi al voltant de 5min/km, al arribar a Cubelles s'ha unit al grup uns quants corredors de Cubelles entre els que recordo haver vist la Estrella i en Jordi Gràcia. Bé al final penso que hem arribat a ser 30 corredors/es. Hem passat pel passeig de Cubelles, fins a la riera de Cunit i allà uns quants ja hem donat mitja volta. Al final ens ha surtit un entrenament d'aproximadament 1h 30min i 17kilòmetres. La resta han continuat fins l'àntic Hospital de Sant Joan de Déu (Quasi res). He trobat en Carles i en Pere Anton reposant forces al forn de pà de l'Italià i m'ha comentat que al final han fet uns 28km. En definitiva un bon entrenament per a tots els gustos.

3 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Cullons, quina gentada i quin bon entrenament. Això ja comença a fer por. Si aquí heu estat gaire bé 30 paios/es, sorpresa la nostra quan escalfant per Granollers ens hem ajuntat uns 8 o 9 companys també de ATLETESVNG. Demà a la tarda us penjo les fotos amb tranquilitat que aquesta nit toca treballar.
A reveure!

carles ha dit...

bufal,
com ha anat per granollers?
he vist el resum a tv3 i havia moooooolta gent,no?


en parlem.

Lo Búfal ha dit...

Mortal, una passada. Crec que tots hem quedat força satisfets.
Avui he estat amb varies persones que estarien interessades en col·laborar en la gestació d'una expedició al Sahara pel 2010. Ui, ui, uiiiiiii...!!!
Ja veig que tú t'has apuntat a les tirades llargues, us pusareu com a toros, o no, millor com a "búfals", je, je.
Una abraçada.