ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 15 de febrer del 2009

ENTRENAMENT 15 DE FEBRER

Fins a 21 corredors ens hem aplegat a la convocatòria d'entrenament d'avui. Al final hem fet 2 grups els de muntanya i els d'asfalt.

Els de muntanya erem catorze, en Medel, la Pili Guallar, la Antonia, el Baldiri, en Carles i Ramon Martínez, en Joan Salvador, en Xavier Sánchez, en Manolo,en José, en Guillem, en Josep, en Txema i l'Alejandro. Hem passat arribat al Fons de les Oliveres passant abans pel Mas Torrat, hem arribat al Mas de l'Artís i hem baixant una mica el camí fins un trencall que ens ha portat al Camí de les Perdius i novament pel Mas Torrat fins el Parking. Molt amè i entretingut tot plegat amb bones vistes dins d'un entorn natural i ple de vegetació.

Els altres corredors més agosarats que han fet el circuit de 30km no recordo tots els noms però hi havia en Xalo que se'l veia molt recuperat de la caiguda, en Jordi, en Toni, en Diego, en Sisu i més corredors que ara mateix no podria dir el nom.

Penso que tindrem molt bons representants del nostre col·lectiu a la Marató de Barcelona.

A Cubelles s'ha apuntat en Búfal que tot i unir-se amb el grup a Cubelles s'ha cascat gairebé 20km i això que la setmana que ve anirà a fer la Marató de Sevilla. Molt de sort i potes et desitgem els teus companys d'atletesvng.org.

3 comentaris:

josep ha dit...

El Guillem ens ha enviat aquest comentari de l'entrenament.

Hola a tots!!

Com que ningú ha deixat cap comentari, ni tampoc ens hem fet la foto de grup, com sempre acostumem a fer els diumenges, doncs m'hofereixo voluntari per deixar almenys un comentari, més que res, per recordar aquest dia concretament diumenge 15 de febrer. Ja sé que entrenem cada diumenge, però penso que és bo donar a vegades la opinió de com s'ha sentit un durant un entrenament.

Doncs amics, el dia no semblava donar una bona imatge, aquella imatge que tots esperem, un dia de sol, un dia nítid, un dia sense núvols... doncs no senyors atletes, el dia ha esdevingut tot al contrari als nostres desitjos. Peró tot i aixís podem estar contents, ja que ha aguantat fins al final i inclús tot el migdia i la resta del dia. Penso que en part és d'agrair.

La trobada com sempre ha sigut al mateix lloc de sempre, a l'aparcament de l'hospital Sant Antoni. Com que no ens haviem posat d'acord amb antelació sobre si fer esfalt o muntanya, doncs ho vem acabar de decidir a l'aparcament.
calculo que deviem ser uns 18-20 corredors, doncs d'aquests, més o menys la meitat ha obtat per asfalt, i l'altre meitat per montanya.

Espero de tot cor, que els que hagin fet asfalt, els hagi anat tan bé com als que hem fet montanya.
El recorregut dels que hem fet montanya ha sigut el mateix recorregut que la mitja de la Atalaia però al revés.
I els de l'asfalt pel que tinc entès era arrivar a complir 30 km en direcció Segur de Calafell.
Haig de reconèixer que els que no hem fet asfalt ens ha anat d'allò més bé, més o menys hem anat tots al mateix ritme a trossos afluixant, i a trossos aprentant. I hi ha agut trams del recorregut que hem forçat una mica la marxa per després tenir un millor rendiment a les mitjes i maratons.

Finalment donar-vos les gràcies a tots i a totes per haver respectat la meva opinió d'anar a fer el recorregut per montanya.

Guillem.

Unknown ha dit...

Molt bé, Guillem !!
La teva crónica em sembla molt bè.

Endavant amb l'iniciativa.

Salut !!

Anònim ha dit...

Jejeje l'heu fotut a part pequè no valia gran cosa el meu comentari no? ^^ jeje, però gràcies Ramon per almenys animar-me jejjeje.

Que vagi bé i arreveure!!

Guille.