ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 23 de febrer del 2009

MARATÓ DE BARCELONA SURTIDA EN TREN

En Xalo ens ha fet arribar aquest missatge. Si voleu contactar directament amb ell el seu correu és gdiaz8893@hotmail.com o deixar un comentari en aquest post.

Avui he estat mirant els horaris de tren pel diumenge, dia de la marató.

Tal com vàrem comentar el dissabte a l'entrenament, vam decidir que potser el millor seria anar-hi amb tren. Així que aquí teniu els horaris:

Els que he trobat més adients són:

6:19, que arriba a les 7:04
6:34, que arriba a les 7:19
6:38, que arriba a les 7:25

Això segons els horaris de Renfe, amb arribada, com us podeu imaginar, a Sants.

Jo proposo agafar el de les 6:19, tenint en compte que hi ha gent que els agrada prendre esmorzar o un cafè abans de la cursa i, d'aquesta manera, tindrem més temps (posats a matinar, tindrem son tan agafant el de les 6:19, com el de després).

Si algú té una altra proposta, que ens la faci saber.

pd: s'entèn que hem d'estar uns minuts abans de la sortida del tren, ja que aquest no espera ningú i no volem començar a correr abans d'hora, nooooo?!

pd2: quan anireu a buscar els dorsals? L'horari de recollida es el divendres i el dissabte de 10:00 a 19:00. Potser també podríem quedar per anar-los a buscar.


Ens veiem!

Gonçal (Xalo)

3 comentaris:

Joan Josep ha dit...

Xalo, en el meu cas, probablement dormi la nit del dissabte a Barcelona, a casa de familia que hi tinc, pel que ja estaré allà.

Per tant, no crec que vingui amb tren.

Estarem en contacte.

Xalo ha dit...

Sort que tens! Arribaràs més descansat que nosaltres a la sortida.
Ens veiem allà!

Anònim ha dit...

Soc l' Andreu de Canyelles, vaig vindre amb vosaltres a fer una sortida per el litoral de la comarca, si no hi ha cap contratemps també agafaré el tren, ens veiem companys