ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 6 de novembre del 2009

ATLETESVNG.ORG - ENTRENAMENT 8 DE NOVEMBRE

No ha arribat cap proposta d'entrenament concreta així doncs es proposa quedar a les 8.00h al parking del hospital com sempre i decidir el circuit allà mateix.

Recordeu que el diumenge es cel·lebrarà també la Mitja de Salou i la Behovia de Sant Sebastià.

Última hora! El presi al final s'ha animat a anar a còrrer a Salou per donar si més no recolzament als corredors vilanovins així que no vindrà al entrenament del pàrking de l'Hospital.

Si voleu fer aquesta mitja hi ha inscripcions el mateix dia de la cursa. Hem quedat per anar junts cap a Salou a les 8.00h a la rotonda de l'Escola Sant Bonaventura (Franciscans).
Diumenge 7,30h al final ho deixem còrrer molt de vent per fer quelcom i la familia no s'ha animat! Sort a tots el corredors que s'hagin atrevit a surtir...!

2 comentaris:

Enric ha dit...

Tot i el vent, avui ens hem trobat l'Oscar, l'Andreu i jo. Hem fet un circuit molt técnic (Perdius, fondo Oliveres, Mas de l'Artís), buscant els corriols que més pujada i baixada tenen.

Han sortit 14,4 Km, 400m de desnivell positiu, en 1h 30, prou satisfets.

Salutacions,

Enric

Xalo ha dit...

Que forts no se si podre agafar-vos en el ritme, a veure si dintre de poc, puc venir als entrenaments dels diumenges.