ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 16 de desembre del 2009

L'AJUNTAMENT DE VILANOVA SUBVENCIONARÀ EL NOSTRE CLUB A PARTIR DE 2010



Finalment ho hem aconseguit!

L'Ajuntament de Vilanova subvencionarà l'accès a les instal·lacions esportives de les pistes d'atletisme per a tots els membres del Club Atletisme AtletesVng.org.

En la reunió del proper 28 de desembre us donarem tots els detalls d'aquest acord que serà vigent a partir del proper 1 de gener de 2010.

Des d'aquí agraïm publicament la comprensió i ajuda rebuda per la regidoria d'esports vers al nostre club, i en concret al Srs. Pere Cayuela i Israel Millan per la ràpida resposta que ens han donat a la nostra petició.

Al gener, en un dia per concretar, s'oficialitzarà l'acord arribat que comptarà amb la presència també del Senyor Regidor d'Esports Salvador Becerra.

Amb aquest acord finalitza per fi el nostre llarg peregrinatge per aconseguir accedir a unes instal·lacions que ens aniran molt bé per planificar els nostres entrenaments, sèries i que estan obertes fins i tot els dissabtes.




7 comentaris:

Jose ha dit...

Felicidades a todos los que habéis participado de esas negociaciones. Nos vendrá muy bien el acceso a las pistas.

Ignasi Maraton ha dit...

Moltes felicitats als que ho heu aconseguit, en especial al Presi que ha treballat molt en aquest tema. Jo personalment penso utilitzar-les molt sovint.
Salutacions

Xalo ha dit...

Per fi. Felicitats per endevant,només toca aprofitar el detall de l'ajuntament vers el nostre club. "Gràcies"

Andreu ha dit...

Motiu de felicitació en primer lloc a l' equip negociador i en general a tot el colectiu d' atletes.
Un bon regal de Nadal.
FELICITATS

Joan Josep ha dit...

Extraordinaria noticia, felicitats per la feina feta.

juanma ha dit...

Enhorabona per les negociacions si senyor aixo suposa acabar amb el monopoli de les pistes, sens dubte una bona noticia.
FELICITATS

Xavier ha dit...

Permeteu-me felicitar-vos per aquest merescut reconeixement per part de l’Ajuntament. Ningú podia negar-li a una entitat esportiva, encara més, dedicada a l`atletisme, la seva entrada a les Pistes en les mateixes condicions que d’altres entitats esportives locals.

Bon Nadal a tothom.