ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 2 de desembre del 2009

PRESENTACIO XXI EDICIÓ MITJA MARATÓ CIUTAT DE VILANOVA 2009



Atenent l'amable invitació del Club Esportiu Fons de Vilanova que organitza cada any la Mitja Marató de Vilanova, em Toni Gordo i jo mateix Josep Jané en representació del Club Atletisme Atletesvng.org ens vam arribar fins a la Sala Noble de la Casa Olivella de la Plaça de la Vila per gaudir de la mateixa.

Us deixem tot seguit amb la crònica que hem rebut des del Club Esportiu Fons de Vilanova i que us publiquem a continuació:

Amb la presencia del Sr Salvador Becerra, regidor d’esports de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, del Sr Abel Garcia en representació de la Diputació de Barcelona, del Sr Josep Maria Antentas vice-president de la Federació Catalana d'Atletisme i dels membres de l’organització Sr Toni Pamplona i Sr Txema Lasquibar es va presentar ahir dia 1 de desembre la XXI edició de la MITJA MARATÓ "Ciutat de Vilanova".

Aquesta cursa forma part de les 14 mitges maratons de la IV challenge de Mitges Maratons - Gran Premi Diputació de Barcelona. Any rere any aquesta Challenge ha anat augmentant el nombre de corredors fins arribar a 25000 corredors la temporada passada.

Davant una trentena de persones i dels medis de comunicació locals i comarcals es va fer el tret de sortida d’una edició que comporta una sèrie de novetats importants:

- Un nou recorregut, més pla, més mediterrani i més urbà que farà que les marques millorin respecte els darrers anys.
- La creació d’unes “zones ecològiques d’avituallament” per a que els corredors puguin disposar de containers on llençar les ampolles d’aigua en unes zones delimitades minimitzant l’impacte mediambiental.
- Zona lúdica infantil
- Impressionant batukada que animarà en tot moment els 1500 atletes.

Tant l’Ajuntament de Vilanova com el Club Esportiu Fons Vilanova esperen que els corredors gaudeixin no només del circuit i de tot allò que envolta la cursa sino de la capital del Garraf sempre oberta als visitants.

L’organització espera que els membres d’Atletesvng.org puguin disfrutar d’allò més aquests renovats 21 kms vilanovins!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta edició de segur portaran molt bones marques. El circuit sembla molt pla i ràpid!!!