ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 7 de desembre del 2009

PUNT DE TROBADA - MITJA VILANOVA

Com serem un bon grupet per la Mitja de Vilanova, i perquè poguem surtir tots junts a la foto de família que es farà, hem quedat davant del gimnàs de peses de les pistes d'atletisme que és tot just la porta que es veu quan deixes el cotxe al parking de les pistes.

Farem la foto de família quinze minuts abans de la surtida que tothom ja haurà escalfat i agafat el dorsal i anem tots junts cap a la meta.

Els que volgueu podreu deixar també la bossa allà al gimnàs doncs en Toni Gordo disposa d'aquella sala per guardar els seu material pels massatges que es faran a l'arribada.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Us fotré una pallissa a tots ^^
Això si, bona sort a tothom. ;)


Guille.

Anònim ha dit...

EL PRIMER DE TOT....
UNA MICA MES D'HUMILITAT NO ET VINDRÀ MALAMENT, GUILLE.
EL PRIMER QUE HAS DE TENIR ES UNA MICA MES RESPECTE, LA GENT VA A DISFRUTAR, NO A FER DEMOSTRACIONS DE RES.
A MES, LES TEVES MARQUES NO SON TAMPOC PER TIRAR COETS, OI ???

UN AMIC.

Anònim ha dit...

Home, per a mi le meves marques si que són per tirar coets ^^ per la resta no ho sé. Al cap i a la fi, jo ho havia dit en plan conya home, per posar una mica més d'emoció, peró ja veig que hi ha gent que les emocions fortes... no li van que diguem, de totes maneres ensumo una mica d'enveja eh... jejeje. En fi, jo ho faig com a jobbie de fet les maques que faig no són tan dolentes tampoc crec, lo bo ja vindrà més endavant. Si em supero millor que millor, peró si són dolentes tampoc m'escandalitzo.

Gràcies per la sinceritat, ho tindré en compte. :)

Jo crec que ens coneixem eh.

Guillem.

josep ha dit...

Tornat a temes importants, em sap molt de greu no haver arribat a temps per fer la foto.

M'he aixecat massa just, i no havia preparat la bossa, no havia esmorzat, no tenia el meu broncodilatador per l'asma, no he trobat aparcament aprop i m'he posat molt nerviòs.

La pròxima no us fallaré...!!!

Anònim ha dit...

Guillem,

No soy el de antes pero solo te digo que tengas más respeto, me parece que no eres consciente que tienes mucha menos edad que la media del colectivo de atletas de fondo.

Te reitero lo que el anterior compañero dice, tu tiempo es un tiempo normalillo tirando a malo teniendo en cuenta la edad que tienes. Así que como consejo te digo que seas más humilde y más respetuoso con los que parecen ser tus "¿rivales?" por cierto lo de la envidia, pues ya dice mucho de como eres, o mejor dicho como crees que eres, no tengo mucho más que decirte.

Espero que los consejos te sirvan de algo y te ayuden a madurar un poco, que parece ser que falta te hace.

Con toda sinceridad, espero que todo te vaya muy bien y aprendas a valorar mis palabras. Y otra cosa, intenta aprender de los consejos y no ataques a la defensiva porque tu comentario así como tu comportamiento deja mucho que desear de esta manera.

Un compañero y no un rival.

Anònim ha dit...

No sóc cap dels d'abans. Només vull dir que jo surto a córrer i no a competir. Jo crec que seria millor que ningú presumís de les seves marques. Per què no presumiu d'acabar una cursa independentment de la marca? Per què ens els entrenaments us poseu a tirar fort i no espereu? No calen tantes exhibicions, som atletes amateurs i no cal donar tantes explicacions: que si m'he adormit, que si em feia mal aquí, que si no sé que de les sensacions,...Tots tenim problemes i no els anem a explicar a tothom!
Ànim i a còrrer!