ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 20 de febrer del 2010

VINE A EMPURIES AMB ATLETESVNG.ORG

Ahir divendres vam fer una maratoniana reunió de la que ben aviat us farem arribar informació, però ara el que cal decidir ja durant aquesta setmana és si us animeu a venir a Empuries el cap de setmana del 30 d'abril al 2 de maig.

Disposem d'un pre-reserva de 3 a 4 habitacions en l'alberg que hi ha a pocs metres de la surtida i de la platja(caben unes 6 persones per habitació) amb bany inclòs per 32 euros per persona/dia a règim de pensió complerta. Els nens menors de 5 anys pagarien 16 euros i els menors de 2 anys gratuit.

Si al final fòssim menys de 15 ens quedaria per 38 euros/persona/dia.

El menjar està bé, no et quedes amb gana, pots inclús encarregar pasta pels maratonians o coses especials pels nens segons em comentava en Toni Gordo que ja hi va estar l'any passat.

Bé en definitiva si us animeu caldria fer un ingrès al compte del club pel 50% de l'import de la reserva abans de dijous vinent 25 de febrer.

En funció dels que siguem el dijous farem la reserva definitva al alberg i començarem a mirar la possibilitat de llogar un autocar per anar tots junts.

Aquest any la Marató d'Empuries és el 2 de maig i a més serà Campionat de Catalunya. Apart de la Marató hi ha la possibilitat de fer el mateix dia la Mitja Marató o una Cursa de 10Km. Així que tenim opcions per a tots els gustos i nivells.

Animeu-vos! Anem a fer Marea Groga a Empúries!

Més informació d'aquesta cursa en aquest enllaç



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola,

Jo poser vinc gaire be segur, pero ho confirmare mes endavant.

Guillem.