ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 22 de maig del 2010

6 DE JUNY FESTA DE L'ESPORT A CATALUNYA



Reserveu-vos el proper 6 de juny perquè després de l'entrenament de diumenge estem convidats a participar a la diada de l'esport que es realitza a aquell dia a tot Catalunya.

La nostra activitat serà anar trotant des de la plaça de les Casernes fins a la platja d'Adarró acompanyant a tots aquells que es vulguin iniciar en l'esport del running.

El punt de trobada serà a les 10.00h a la plaça de les Casernes, moment on surtirà la caminada popular que farà el mateix circuit caminant i a les 10.15h sortiran els que el vulguin fer el recorregut corrent.

És un bon dia per promocionar el nostre club així que us convidem a participar-hi i a que porteu si voleu l'equipament oficial.

A la platja de d'Adarró punt final del recorregut hi haurà un refrigeri per a tots els participants i els que volgueu podeu assistir a una classe de Qi Gong, esport molt tranquil a base d'estiraments.

En aquests enllaços trobareu informació de les activitats de la diada tant a Vilanova com a la resta de poblacions de Catalunya

Activitats a Vilanova.

Activitats en altres poblacions.

Visualitza el circuit clickant aquí