ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 24 de maig del 2010

CURSA DE FONS DEL MARGALLÓ 2010 CRÒNICA I FOTOS ATLETESVNG.ORG

Us deixem la foto de grup de la cursa d'ahir i l'enllaç al àlbum públic de Picassa perquè us escudelleu les fotos que vulgueu. Una vegada més això ha estat possible gràcies a la desinteressada col·laboració de la família del Vicepresident del club Gonçal Díaz "Xalo" a la que agraïm una vegada més la seva ajuda per la el·laboració d'aquest àlbum.



D'esquerra a dreta i de baixa a dalt en Lluis Callejon, Guillem Font"Guille", Albert Montaner, "Munta", Laura Ríos, Victor Peña, José Fernández Enciso"Sisu", Manel Megias"Megi", Vinyet Noguero, Jordi Almirall "George", Gonça Díaz "Xalo", Joan Josep Corella, Francisco Lobo, Maria Jané, Wim Van den Nest, Josep Valldosera "Valldo",Josep Jané "Jesse", Jordí Martí, Juan Ruiz, Toni Gordo + fills i Dino Lorente.

A destacar d'aquesta cursa:

- La victoria del incombustible atleta ribetà Albert Pascual una vegada més ha demostrat el seu grant talent com a corredor ja que va saber reservar forces per fer l'atac al primer classificat en la segona part de la cursa malgrat li va arribar a portar una distància de 200 metres durant el primer tram. "Provar i veure el circuit el dilluns abans ha estat clau" (segons paralules textuals del mateix Albert)

- El rècord de la prova aconseguit per Vinyet Noguero en categoria femenina amb un nou crono de 54min 53seg.

- Pel que fa a corredors del nostre club cal destacar la 4ªposició absoluta de'n Victor Peña amb 47min 34seg i els premis per categoria obtinguts pel Laura Ríos (5ena en fèmines) i en Guillem Font (guanyador en la categoria M-2).

- Altres posicions destacades van ser les de'n Jordi Martí 11è classificat absolut amb un temps de 50min 50seg i en Luis Antonio Callejon 15è classificat amb un temps de 52min 18seg.

- Finalment en Juan Manuel Garcia corredor del Pratenc però atleta associat al nostre club va arribar 7è amb un temps de 49min 33seg.

- Altres atletesvng.org ja en termes més terrenals que van participar van ser Albert Montaner 68è 59min 33seg, Guillem Font,Gonçal Díaz, Joan Josep Corella i Juan Sánchez 73è,74è,75è, 82è amb poc més d'una hora, Jordi Almirall 107è i Manel Megias 109è amb 1h 3min, Josep Jané 137è prop de 1h 7min, Josep Valldosera 170è 1h 10min, Wim Van den Nest 195è 1h 14min i en Francisco Lobo que no consta a la clasificació però que va acabar malgrat la lesió que arrosega darrerrament.

1 comentari:

Manuel Tintoré Maluquer ha dit...

Enhorabuena a todos; a seguir entrenando.