ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 28 de maig del 2010

LOGO DEL CLUB


La setmana passada vam decidir que estaria bé posar al gimnàs de les pistes una cartellera del club per tal que es poguès utilitzar per penjar els entrenaments setmanals que habitualment proposa en Gàlvez i a més com a mesura promocional per donar a conéixer el club a la gent que va per les pistes d'atletisme.

També hi penjarem informació rel·lacionada amb temes del club o dels esdeveniments en que hi participem o col·laborem i de cara també a la gent associada que no disposi d'internet a les seves cases pel motiu que sigui.

Així que ens vam trobar el tresorer i el president i de pas va comprar una pisarra que penjarem a la oficineta que avia't disposarem a les pistes per fer reunions o assamblees generals.

En definitiva d'aquella trobada va surtir la necessitat que estaria bé que el club diposès d'un logo així que parlant amb en Manel de Padisgraf que ens preparava el cartell ens va oferir la possibilitat de fer-nos un logo senzillet a un preu molt assequible que a continuació us mostrem.

Bé podeu deixar els vostres comentaris amb la opinió del que us sembla el logo, i canvis o propostes de millora. A mitjans de la setmana vinent tancarem aquest tema ja que ens fa falta tenir-ho enllestit per l'activitat que farem el proper diumenge on ja es mostrarà en unes banderoles que portarem per la trobada de la diada del esport.

Si el voleu veure el logo amb més detall feu un click al damunt del mateix.