ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 16 de maig del 2010

CLASSIFICACIONS 10K CUBELLES MEDITERRANEAN SERIES

Clickeu aquí per enllaçar a les classificacions dels 10k de Cubelles realitzats aquest matí de les Mediterranean Series.

Gràcies a la col·laboració de'n Toni Suarez i Rosi Pérez disposem d'algunes fotos de la cursa.

La prova ha estat dominada per en Roger Roca i la Noemi Pérez, cal destacar la 1ª posició júnior del jove corredor Toni Suarez que ben aviat serà soci del nostre club i avui ja ha corregut amb la samarreta d'atletesvng.org.

A destacar també el segon lloc de la sitgetana Vinyet Noguero, la tercera posició del sitgetà Dani Serra i com no els podis aconseguits per l'Albert Pascual i en Victor Peña a les seves categories.

Us deixem les fotos rebudes.

Podi Júnior Masculí amb el Vilanoví Toni Suarez Pérez al primer calaix del mateix.

D'esquerra a dreta i de baix a dalt en Cosme Pon, Gonçal Díaz "Xalo"42:28, en Toni Suárez, 38:59, en Wim Van den Nest 50:35, en Francisco Lobo 47:34, en Lluis Rovira 44:46, en Joan Josep Corella 58:44, en Josep Jané "Jesse" 46:42, la Montse Blanch 58:44, en Lluis Ayora 45:00, i en Paco Ruiz "el porter de les pistes" que l'hem fet soci honorífic del club 44:18.

També van arribar a meta els atletesvng.org Jonathan Garcia amb un destacat temps de 37:08 (26è), en Juan Antonio Bos 45:10 i la Maite Gómez 51:27.

Arribada de'n Toni Suárez per sota dels 39 min. Gens malament amb 17 anys!

Els dos Lluïssos que també van còrrer la setmana passada a Comarruga.
Molt "colorido" groc i blau al llarg de la cursa, amb nombrosos participants en competició.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De casualitat surto a la foto. Soc el dorsal 110. Moltes gràcies!!! ;-)