ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimecres, 27 d’octubre del 2010

ENTRENAMENT 31 D'OCTUBRE CURSA POPULAR DE ROQUETES

Aquest dissabte farem l'entrenament habitual a les pistes d'atletisme i per diumenge us proposem quedar igualment a les 8,00h al parking del hospital i apropar-nos fins a Roquetes per fer aquesta cursa popular de 4,5km i esmorzar una mica per allà.


Esperem les vostres propostes pel dilluns 1!

7 comentaris:

juanma ha dit...

Ostres, jo que soc de les roquetes i no tenia ni idea que feien una cursa i ame en porten 17, teniu mes informacio???

Xalo ha dit...

Hola! podríem fer un escalfament de 45' rodant tranquils i després fer la cursa de les Roquetes com una sèrie.(Podríem portar el vestuari de l'equip i així fem propaganda per la comarca).

josep ha dit...

Ep Si porteu dos equipaments un per l'entrenament i l'altra per competir si voleu.

Juanma la informació que tenim és aquesta, a nivell personal dir-te que la vaig fer un any i està força bé. Es una cursa familiar d'uns 50 a 100 corredors.

Anònim ha dit...

Surtirem per la muntanya i despres tornarem als cotxes per anar fins a les Roquetes o arirem rodant fins a les Roquetes???

Cosme

Xalo ha dit...

Hola! la cursa te aprox. 4.300m. si no vaig errat el circuit és: plaça Llobregat, mas d'en Serra per la pujada de la rambleta nova que han obert fa poc, trencant a l'esquerra per la avd. ample que ja al final de la pujada tot seguit fins la rotonda i esquerra en baixada per trobar la avd. mas d'en Serra i meta plaça Llobregat.

Juanma ha dit...

Segurament estaré per allá, ja que m'agafa al costat de casa.

josep ha dit...

Anirem en cotxe fins Roquetes, escalfarem per allà i empalmarem amb la cusa.