ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 2 de juliol del 2009

ATLETESVNG.ORG - CONSTITUCIO DEL CLUB

Entrada de l'edifici del Consell Català de l'Esport amb el seu bosquet i parking privat quin luxe!

Després d'un primer intent fa gairebé un mes on ens van a enviar cap a casa sense poder registrar el club per problemes amb el nom i amb els estatuts, avui finalment hem pogut lliurar i registrar sense problema la documentació de la constitució del club.

Només haurem de fer una esmena en l'article 3 ja que l'esport de l'atletisme no te modalitats ni disciplines esportives i cal treure-les d'aquest article.

Els funcionaris del Consell Català de l'Esport son molt simpàtics i atents aprofito per agrair la seva ajuda i els caramels que m'han regalat a la oficina de registres.

Finalment el nom oficial del nostre club serà Club Atletisme AtletesVng.org però en les curses o inscripcions podem resumir-lo posant C.A. AtletesVng.org o simplement AtletesVng.org com de fet portem fent fins ara.

Recordeu que som un club de lleure no federat i que per tant els que es vulguin federar s'hauran d'inscriure en un altra club o bé fer-ho com a independents.

Bé ara tocarà anar a Hisenda (somos todos) a veure si ens volen donar un nif provisional, ja que hem de comptar de 4 a 5 mesos a partir d'avui per poder estar totalment registrats com a club a la Generalitat de Catalunya i poder llavors demanar el nif definitiu.



L'Edifici en qüestio on hi ha tota la documentació dels clubs i associacions esportives de Catalunya.