ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 10 de juliol del 2009

ATLETESVNG.ORG - DESERTICA EXTREMA


Vilanovins a la VI edició de la Belchite Desertica Extrema

El passat cap de setmana es va celebrar a Belchite la sisena edició d’una cursa en dues etapes (9’5 kms el disabte i 22’5 kms el diumenge ) amb mes de 400 corredors que van poder córrer a temperatures de mes de 35 graus.

Els vilanovins Sergi Garcia i Carles Escofet, en la seva segona aparició consecutiva en aquest esdeveniment, van poder patir un sol abraonador el dissabte a les 17:30 quan uns 200 participants de tot el país es concentraren a Valmadrid per prendre la sortida. El recorregut molt tècnic va ser infernal a causa de les altes temperatures. L'aigua dels punts d'avituallament estava tan calenta que era impossible beure-la i menys refrescar-se....

Diumenge a les 10:30 va ser la segona etapa de la cursa: sortida de l’etapa reina de 22’5kms. Des de La Puebla de Albortón , passant pel fantàstic congost de Zafrane continuant per la via blanca d’Utrillas i destí a Belchite on l’organització havia preparat l’arribada a la piscina municipal on vam poder gaudir d’un merescut bany desprès de córrer prop de dues hores sota un sol plenament d’estiu.

Carles Escofet i Roig

2 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

És el que té correr en aquesta época i més per aquestes zones.
Un repte a afegir a l'agenda.
Salut cracks!

Ignasi Maraton ha dit...

Moltes felicitats a tots dos, es una cursa de dues etapes durisimes tant per la tecnica i sobre tot per la calor. Sou uns craks.