ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 25 de juliol del 2009

ATLETESVNG.ORG - VARIOS TEMES

Us deixem més fotos que han arribat de la Cursa Popular de Canyelles que ens ha fet arribar el Juan José Silva, al que agraïm molt la seva col·laboració.

També comentar-vos que ahir vam parlar amb la organització de la I Cursa Puig de Tiula i tenim una trentena d'atletesvng inscrits, això vol dir que si tots els inscrits fan la cursa assolirem un nou record de participació del nostre grup en una Cursa.

Altra banda sembla que pel dia i hora que es realitza la marxa atlètica del 6 d'agost no ha acabat d'animar a la gent a participar-hi pel que aquest dilluns parlarem amb l'organització i els comentarem que finalment no ens podem comprometre a que vinguin gaires corredors del nostre grup.

La setmana passada va surtir la proposta de formar un grup d'atletes de Vilanova per anar a fer el Marató de Sant Sebastià que es realitzarà el proper 29 de novembre de 2009, la idea es surtir junts el divendres 27 de novembre i tornar el dilluns 30 de novembre.

Els que pugueu estar interessats en preparar i realitzar aquest prova podeu enviar un correu a info@atletesvng.org.