ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

divendres, 5 de febrer del 2010

C.A. ATLETESVNG.ORG - ALTES DE LA SETMANA

Sòcia nº37: Montse Blanch

Montse Blanch és la noia de la dreta de la foto.
Hola,

El meu nom es Montse Blanch Sorolla, tinc 42 anys i encara que fa uns 5 anys que corro de manera aficionada i molt d'estar per casa, les meves curses fins fa un parell de mesos només han estat la popular de VNG i 4 paticipacions a la cursa de la dona de Barcelona, fins que la família Corella - Sánchez m'han animat molt i el passat mes de desembre vem fer la San Silvestre d' El Masnou i Cunit de 5 km amb un temps de 29 min. i el passat 24 de gener em vaig estrenar junt amb la Mª Carme amb els 10 km. amb un temps de 60min. això m'animat a fer més curses de 10 km. i ja vorem el que ens portarà el futur...però el més important es disfrutar i si es en companyia millor.

Em podeu veure a la foto de la Mª Carme, al seu costat, entrant juntes a la cursa d' El Masnou i a la foto de la cursa de Sant Antoni amb el grup d'atletesvng.

Fins aviat, Montse.

Soci nº38: Joan Salvador Escala Arnau

En Joan és el segon per l'esquerra del grup que està de peu a la foto. Avia't suposo que ens farà arribar alguna foto. Per si no ho sabieu en Joan és un reconegut traumatòleg.

2 comentaris:

carles ha dit...

joan,
benvingut a bordo!

espero poder veure't ben aviat.

Joan Salvador ha dit...

Dono també la benvinguda i aprofito per dir que no té res a veure amb Joan Salvador i Robert. Ho dic per evitar confusions.