ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dilluns, 22 de febrer del 2010

CRÒNICA I CLASSIFICACIONS MITJA GAVA 2010

Rècord de participació absolut d'aquesta mitja marató en la que finalment hi van arribar un total de 2014 corredors, entre ells, un bon grupet de corredors vilanovins i garrafencs que es van desplaçar ahir diumenge de bon matí fins a Gavà. La veritat és que és una mitja molt plana sense gairebé desnivells ideal per intentar fer marca personal.

Varios corredors d'atletesvng.org van aconseguir aquesta marca personal o si més no almenys van fer millor marca de la temporada.

La prova va ser dominada de principi a fi pel marroquí Otmane Btaimi amb un temps de 1h 05min 37seg, el record de la prova però encara esta en mans de Nácho Cáceres amb 1h 02min 47seg.

En fèmines va guanyar Mari Carme Auñón amb un crono de 1h 21min 52seg molt lluny però de la marca que ostenta des de l'any 2008 Tigst Tufa amb un 1h 10min 26seg.

L'atleta sitgetana Vinyet Noguero, en vies de preparació de la Marató de Barcelona, va arribar desena amb un temps de 1h 32min 11seg.

També cal destacar la participació de Sonia Nogales (germana de legendari corredor vilanoví Benito Nogales) que s'estrenava en mitja marató i va aconseguir un temps de 1h 55min 46seg i que va estar acompanyada en tot moment per en Victor Peña també corredor vilanoví que està fent molts bon registres aquesta temporada.

La vilanovina Carme Còzar va ser una de les llebres (la de 1h 50min) que corredors.cat va posar a disposició de la organització de la cursa.

Per més informació poder consultar aquest enllaços:

classificacio absoluta amb temps parcials

crònica de la cursa a gavaciutat.net

Us deixem algunes imatges de corredors del club tot esperant el reportatge complert de fotos que la filla del nostre bon company Xalo va fer i que ben aviat publicarem.

Aquesta mostra ens l'ha fet arribar l'Andreu Lopez i estan penjades a la web de www.corredors.cat

Wim Van de Nest, que es prepara per fer la Marató de BCN proximament (1h 44min 33seg)

Jesse amb cara de patiment per poder entrar en 1h 42min 30seg finalment

Lluis Ayora en progressió ascendent cursa rera cursa 1h 39min 26seg

Jordi Lòpez que va fer un treballat registre de 1h 32min 5seg, aquesta vegada va optar per còrrer amb la samarreta taronja i blava del Centre Arnau.
En Jordi Almirall que va fer un excel·lent crono de 1h 26min 35seg

I el crack de l'equip en aquest dia va ser en L.Antonio Callejon amb un temps de 1h 24min 50seg

L'Andreu Lòpez que es va prendre la cursa com un entrenament per la marató de BCN

En Lluis Rovira Puig fent tàndem amb Lluis Ayora va entrar en 1h 38min 22seg

1 comentari:

Joan Josep ha dit...

Felicitats a tots els participants. Com es nota la pujada dels últims kms. a les vostres cares.

Arreveure.