ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 2 de febrer del 2010

CROSS DE SANT PAU 2010

Aquest diumenge a les 10.00h del matí tenim la 43ena edició del Cross de Sant Pau a Sant Pere de Ribes (plaça Mercè), recordeu que es tracta d'un cross popular d'uns 14km on es puja fins al Puig Montgrós.

Les inscripcions son gratuïtes i a l'arribada sempre hi ha un petit refrigeri i recordatori per a tots els participants.

7 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

oSTR5ES!!! No ho savia. És una mica empinat però es podria fer ni que sigui tranquilament. Les ordres són fer com molt 20 km's sense massa pujada, glubsss!
Li comentaré avui als companys que venen a Sevilla la setmana vinent a veure que els hi sembla però atractiva proposta si que és.
Salut!!!

Lo Búfal ha dit...

Per cert, les inscripcions es poden fer allà el mateix dia?

josep ha dit...

Si el mateix dia fins a mitja horeta abans es poden fer. Es una cursa molt familiar. La majoria son corredors de per aquí la zona.

Joan Josep ha dit...

Home Jordi, denominar el Cross de Sant Pau una sortideta sense massa pujades, es potser una mica agosserat...

Jo fa dos anys que la vull fer, pero per la proximitat de Barcelona no puc. Es fàcil torsar-se un tormell i similar.

carles ha dit...

be, al final qui s'hi apunta?????

Lo Búfal ha dit...

Ja he quedat en fer-la. Ara me'n vaig cap allà. Poquet a poquet també es fan les coses i no crec que hi hagi afectació. Això si, anant amb molta cura.
Salut!

Lo Búfal ha dit...

Donç ja està feta. Molt maca.
Al blog teniu la foto d'equip.
Salut i potes!