ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 8 de març del 2009

ATLETESVNG - CAP DE SETMANA 8 DE MARÇ

Aquest cap de setmana ha donat molt de sí. El dissabte finalment al far van surtir 8 atletes i després s'hi van anar incorporant més fins als 14 o 15.

El diumenge al final erem prop d'una trentena d'atletes al pàrking i hem fet dos grups, els que han anat a Olivella i els que ens hem quedat per aquí. Tot plegat sembla que la gent es va animant a surtir a còrrer i en grup que és més divertit i sempre et fa anar a un ritme lleugeret que no aniries anant sól.

Per aquest mes tenim la Mitja de Cunit la setmana vinent on serem un bon grupet de ben segur, i alguns segur que s'animaran a fer la Cursa de Muntanya de runxbike, a més pel 22 hi ha una altra cursa a Canyelles on també podem ser un bon grupet.

Aquest mes és molt probable que ja ens poguem constituir com associació i posarem el fil a l'agulla als que volguin posar-se el nom a les samarretes, també demanarem el domini cat i comencem a disenyar la base de dades de corredors amb les seves marques i ho lligarem tot plegat amb la web. Uf!! Quant de feina només pensar-hi!. Sort que és una feina agraïda com diuen "sarna con gusto no pica".

Salut i potes a tots!.

Josep