ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 24 de gener del 2010

Cursa Sant Antoni 2010 - Barcelona - 10 KM.

Aquest matí un grup de 6 companyes i companys d´AtletesVNG.org hem corregut la Cursa de Sant Antoni pels carrers de Barcelona. Envoltats de més de 3000 atletes i amb una temperatura molt agradable per practicar aquest esport que tant ens agrada, hem tingut el plaer de recorrer els 10 km. per carrers habitualment reservats als cotxes.

Una organització extraordinaria per una emblemática cursa que arriba a la seva 32ª edició, i que avui han guanyat els atletes Driss Lakouaja en categoría masculina amb un temps de 30:05 i Mª Carmen Auñón en categoría de femines amb 37:29.



D´esquerra a dreta: Mª. Carme Sánchez (1:01:56), Joan Josep Corella, Luís A. Callejón (38:34), Jordi Almirall (38:27), Joan Carles Caballero (40:19) i Montse Blanch (1:00:14).

5 comentaris:

Jesse (Josep) ha dit...

Quines Bones marques tant als nois com a les noies Felicitats!!

carles ha dit...

felicitats a tots!
i en especial a la carme i a la montse. aviam quan us podem veure amb la semarreta groga!

Unknown ha dit...

Hola, soc la morena de la foto, la que surt al costat de la Carme a tot arreu, m'enganxat a ella com una paparra i amb l'ajut d'en Joan Josep hem aconseguit fer marca, moltes gràcies a tots i si Carles aviat ens posem la samarreta d'Atletes.Quan la tinguem ja ens farem una foto.

Xalo ha dit...

Aixó va bé cada vegada més dones,i més grup, ens hi veiem.

Lo Búfal ha dit...

Molt rebé. Tenim representació en gairebé totes les categories però diria que la femenina, uhmmm...!
Falten més dones.
Felicitats per les marques companys/es