ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dimarts, 4 de gener del 2011

CLASSIFICACIONS SANT SILVESTRE DE CUNIT 2010

Ja estan publicades les classificacions de Cunit en aquest enllaç:

Els guanyadors en categoria masculina i femenina van ser Manuel Torres Alcazar (15:23) i Alba Gutierrez Martínez (20:09). A destacar el nombrós grup de corredors i corredores vilanovins i l'ambient festiu que en tot moment va imperar. Us deixem algunes fotos. Recordeu que trobareu més material al facebook en aquest enllaç: Click Aquí

Diverses fotos de família:
D'esquerra a dreta i de dalt a baix la Familia Bea al completo (5 germans), Oscar,Valdo, Paco Lobo, Jesse, Jordi Martí, Laura Ríos, Carles Escofet i Montse Blanch.
idem amb Lluis Ayora, Lluis Rovira i Jordi Vidal (dalt) i Maria Carme, Joan Josep, Xalo, Rafa, Toni Súarez (abaix)

idem afegint en Soldeplata (a dalt)

Moments abans de la sortida.
En JuanMa Garcia millor atletesvng.org que va entrar en sisena posició 16 min 25seg