ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 29 de gener del 2011

PREMIS ATLETESVNG 2011

Amb l'objectiu de portar més al dia la lligueta interna. En el panell lateral esquerra deixarem sempre un relació de les millors marques de la temporada per cada categoria.

Per conformar una marca cal que l'atleta sigui soci del club, que es pugui consultar a la web de la cursa en qualsevol moment, que l'hagi efectuat inscrit/a com atletesvng.org i que l'hagi realitzada amb l'equipament oficial del club. També cal que el guanyador/a en questió estigui present a la gala anual on es donen aquests premis i que hagi realitzat un mínim de 3 curses addicionals en nom del club a part de la que es mereixedora de premi.

Aquest any donarem d'alta la categoria veterans majors de 50 anys (asignatura pendent en d'altres convocatòries anteriors). Per conformar la marca apart de les condicions anteriors cal que en el moment de realitzar-la la persona així complert ja aquesta edat.

Els altres premis que s'aprovin per la temporada 2011 es decidiran sota deliberació de la junta com cada any.