ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dissabte, 29 de gener del 2011

CRÒNICA II TROBADA C.A. ATLETESVNG 28 GENER 2011

Per als que no vau poder assistir al sopar us en fem cinc cèntims del mateix. 

La trobada es va iniciar a partir de les 21.00h al Hotel César amb un temps de gossos a l'exterior però amb molt de caliu al interior de la sala reservada que teníem dins del Hotel.

Fins a 39 comensals es van aplegar finalment i després s'hi van apuntar als cafès vàries persones més.

Conduïda de manera  magistral per Carles Escofet i Joan Josep Corella la trobada va ser un èxit tant pel club com per l'atletisme vilanoví i garafenc en general. No cal dir que els agraïm públicament la tasca que han desenvolupat  des de la comissió de festes que encapçalaran sense dubte a partir d'ara. 

Tornant a la trobada després d'una petita introducció del club en Power Point es van lliurar un per un diplomes recordatoris a cadascun dels assistents, conjuntament amb el diploma es lliurava un polo bordat amb l'anagrama del club, un clauer i un adhesiu. Al cos del diploma hi havia un frase acuradament meditada dirigida al receptor del mateix. 

Al acabar el lliurament de diplomes es van lliurar 8 premis conmemoratius als atletes femenins i masculins del club que més han destacat durant la temporada 2010. També es van sortejar 5 equipacions tècniques entre els assistents.

Però deixant a banda l'aspecte competitiu i lúdic ahir sense dubte el triomfador de la nit va ser el propi club que cada vegada consolida un projecte que lentament es va gestant com a referència de que a la nostra comarca l'esport de l'atletisme si que interessa a més gent de la que hom es pensa  i no només a una petita minoria.

En definitiva afrontem l'inici de 2011 amb molt d'optimisme a nivell de club, amb perspectives de superar aquest any la barrera de 100 associats i d'anar acabant aquesta fase de consolidació inicial per començar  amb un organigrama més complex, però bé això ja es decidirà mica en mica a partir dels inputs que anem rebent per part dels associats i associades que al final són els que decideixen dia a dia el rumb del club i cap a on es vol anar realment.

Gràcies a tots i totes per la vostra atenció i assistència a la trobada!

FOTOS SOPAR TROBADA 2011