ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

diumenge, 1 de març del 2009

ATLETESVNG - CEVG GUILLEM FONT

Encara que molts ja el coneixieu, en Guillem es vol presentar com atletavng, en Guillem és originari del Nepal però ja fa molt anys que viu a Vilanova. Amb 18 anys ja es capaç de còrrer una mitja marató en 1h 30min i una marató de muntanya com la de Collserola en 4h 10min. Recentment s'ha posat a les ordres del super entrenador Galvez que li fa un seguiment setmanal a les pistes d'atletisme.

En Guillem és un corredor que encara té per davant una gran progressió i millora i en un futur no massa llunyà segur que aconseguirà marques i posicions molt rellevants a les curses que es presenti.

Seria molt important que empreses i institucions vilanovines com ara l'Ajuntament donessin suport a la carrera atlètica d'aquest corredor si no volen que passi com la majoria d'atletes vilanovins professionals que han hagut d'acabar corrent en clubs de fora de Vilanova perquè no obtenen el recolzament necessari per tirar endavant la seva carrera atlètica.

Senyors de l'Ajuntament i altres institucions s'hi veieu aquest post actueu en conseqüencia si us plau!!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé noi, aviam si encara aniràs a les olímpiades.De totes maneres et vull veure allà eh.

Venga cuida't.