ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 28 de gener del 2010

ENTRENAMENTS 30 I 31 DE GENER

Bé per aquest cap de setmana que ja tenim a tocar, el dissabte en Búfal ens convida a gaudir d'un entrenament a base de "finlandesos" recepte "Gàlvez" a la pujada que queda just a tocar de la Finca Mas Solers "antic casino". Si voleu fer-los amb ell contacteu-hi directament doncs no tenim hora confirmada però serà per la tarde finalment enlloc de pel matí.

Per el diumenge ens volem escapar fins a Olivella a "Can Grau" a fer un circuit d'anada i tornada per pista forestal semblant al de diumenge passat que ens portarà fins al poblat de l'Hospital.

La durada prevista d'aquest entrenament és de 1h 40min i caldrà quedar una mica abans al parking del hospital per agafar cotxes i anar cap allà. Així que quedem a les 7h 45min enlloc de les 8.00h. Al ser un circuit d'anada i tornada es pot retallar temps o allargar-lo si voleu.


8 comentaris:

Lo Búfal ha dit...

Ei!! No, no. No us espenteu. Lo de dissabte no són séries en pujada. És algo més complexe. Lamentablement dissabte al matí no podrà ser. Ho faré a la tarda. La meva dona té examenbs a BCN i no hi havia pensat.
Salut!

Joan Carles ha dit...

Hola Búfal, sóc en Joan Carles
M´agradaria venir
A quina hora de la tarda aniràs ?

Joan Carles ha dit...

Hola Búfal, sóc en Joan Carles
M´agradaria venir
A quina hora de la tarda aniràs ?

Andreu ha dit...

Tinc intenció de anar directament a Can Grau i allargar el circuit fins fer 2 h. aixó si a un ritme molt suau 5.50 a 6 min.km. ho dic per si hi ha algú que li interesi es vagi fent a l' ideia

josep ha dit...

Gràcies a la col·laboració del Enric hem implementat un gadget que mostra els últims comentaris en els post de la web per poder-fer-ne un miilor seguiment per tothom.

Lo Búfal ha dit...

Ostres!!! Pensava que per la tarda ningú vindria i els he fet avui perqué demà potser em deixava temptar pel sofà de casa.
Un altre dia.
Salut

Enric ha dit...

De tornada es pot allargar una mica i pujar/baixar al Pic de la Mola.

Enric ha dit...

Bones,

M'ha sortit 19,19 Km i un desnivell acumulat de 400m positius.
Pels que no heu pujat al Pic de la Mola, 17,2 Km.