ATLETESVNG.ORG EL PUNT DE TROBADA

el blog oficial del Club Atletisme AtletesVng.org i vol oferir informació d'interès per atletes afeccionats a les curses de fons i de muntanya, incidint especialment en el Garraf

dijous, 10 de setembre del 2009

ENTRENAMENT 13 DE SETEMBRE

Sortirem a les 8,15 del parking de l'hospital en direcció Cubelles, i agafarem el camí vell de Cubelles , que comença tot just a la plaça dels Ocells de la urbanització del Aragai Tenis i anirem fins al Puig de Tiula passant pel Camí vell de Cubelles, Santa Maria i tornarem a la plaça dels Ocells.

A partir de les 10.00h a la mateixa plaça, els que volgueu, podem anar a donar un tomet juntament amb els veïns del barri de l'Aragai ja que hem organitzat una surtida d'uns 5km amb ells.

A l'arribada beguda i esmorzar per a tots els corredors cortesia de l'Associació de Veïns del Barri de l'Aragai que cel·lebra aquest cap de setmana la seva Festa Major.

Si volen venir les vostres famílies i els vostres fills a partir de les 11,30h a la mateixa plaça es farà una bicicletada popular pel Barri i després festa de l'escuma per als més menuts.